| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Ο πίνακας, από τον οποίο ο τύπος αντλεί τα ορίσματα του, έχει όνομα Table1; Αν όχι, βάλε στον τύπο το όνομα του πίνακα... |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστω για την βοηθεια. Εννοεις το ονομα του φυλλου; Το εβαλα αλλα κανενα αποτελεσμα. Εχω απογοητευθει. Μηπως φταιει η επεκταση του excel; το ενα ειναι xlsx και το δικο μου xlsm. εχω κανει πολλες δοκιμες αλλα δεν τα καταφερνω.
|
|
|
|
Όχι δεν μιλάω για το όνομα του φύλλου, το οποίο δεν παίζει κανένα ρόλο. Για το όνομα του πίνακα μιλάω... Ο τύπος, έχει ένα όνομα πίνακα: Table1. Αν «πατήσεις» επάνω στον πίνακα (οπουδήποτε), από τον οποίο ο τύπος αντλεί τα ορίσματα του, όπως είπα και πριν, θα δεις με οδηγό την εικόνα, ποιό είναι το όνομά του... Αυτό πρέπει να μπεί στον τύπο, αντί του Table1, αν φυσικά είναι διαφορετικό... |
|
| |||
| |||
|
Τα καταφερα!!!. Θεε μου απιστευτο. Παιδια σας ειμαι ευγνωμων. Τι να πω.. δεν εχω λογια. Απο χθες που μου εστειλε τους τυπους ο Γιωργος μεχρι αργα το βραδυ, ακομη και οταν μου ειπες να ελεγξω την ονομασια του πινακα, δοκιμαζα ενα σωρο διαφορετικους τροπους, δεδομενου οτι ειμαι αρχαρια παιδευτηκα πολυ. Ημουν βεβαιη ομως οτι και οι δυο μου δινατε την σωστη λυση και οτι εγω κατι δεν καταχωρουσα σωστα. Ετσι επεμενα και το εψαχνα. Τελικα η ονομασια ηταν "Πίνακας2". Ξερω σας ταλαιπωρησα, αλλα και ξερω οτι θα μου το συγχωρησετε. Πολυ ευχαριστω για ολα.
|
|
|
|
Καλημέρα, καλή συνέχεια!
|
|
| |||
| |||
|
Τέλος καλό, όλα καλά...Να είσαι καλά Βούλα!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Ομαδοποίηση σε Συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-04-16 15:58 |
| [Συναρτήσεις] Αρχική & τελική ημερομηνία σε συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-11-14 20:23 |
| [Γενικά] Πρόβλημα σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-03-14 21:10 |
| [Γενικά] Αναγραφή ημερομηνιών αναζήτησης σε Συγκεντρωτικό Πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-03-14 09:53 |
| [Συναρτήσεις] Εισαγωγή δεδομένων σε πίνακα | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 24-10-10 12:00 |
Η ώρα είναι 04:34.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο