![]() |
αποτελεσμα μεγαλυτερου αριθμου συν προιον 1 Συνημμένο(α) καλησπερα σας θα ηθελα μια μικρη βοηθεια παρακαλω Θελω να μου εμφανιζεται εκει που λεει-αποτελεσμα-μονο το μεγαλυτερο ποσοστο συν το προιον χωρις τον αριθμο από τα ποσοστα . λεπτομερειες εντος xls Σας ευχαριστω |
Βάλε για μεγαλύτερο ποσοστό Κώδικας: =MAX($K$3:$N$3)Κώδικας: =INDEX($K$1:$N$1;MATCH($M$8;$K$3:$N$3;0))Κώδικας: =OFFSET($J$3;-2;MATCH($M$8;$K$3:$N$3;0)) |
1 Συνημμένο(α) Καλησπερα σας και σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εβαλα οτι μου ειπατε αλλα δεν μου βγαζει αποτελεσμα στους 2 τιτλους μπορειτε να δειτε τι συμβαινει? |
Φίλε... Αν θέλεις αποτέλεσμα, σε άλλα κελιά από αυτά που υπέδειξες (κάτω από το κίτρινο) τροποποίησε τις συναρτήσεις... |
1 Συνημμένο(α) την μετέφερα την index εκει που θελω αλλα δεν βγαζει κατι δειτε το xls |
Δεν το κατάλαβες... να τις τροποποιήσεις Σύνδεσε την match, εκεί που «χαλάει» με το κελί που έχεις το ποσοστό |
σε παρακαλω πολυ μπορεις να μου την γραψεις?? δεν το εχω....δεν μπορω να την φτιαξω...βγαζει συνεχεια λαθος..... |
Γράψε σε ποιό κελί θέλεις το ποσοστό και σε ποιο το μανταρίνι... |
ποσοστο στο κελι i14 μανταρινι στο κελι m1 |
το εφτιαξα νομιζω. =INDEX($K$1:$N$1;MATCH($I$14;$K$3:$N$3;0)) σε ευχαριστω πολυ για ολα! |
1 Συνημμένο(α) Οταν υπαρχουν 2 προιοντα με ακριβως ιδιο ποσοστο και ποσοτητα τι μπορω να κανω για να φαινονται και τα δυο? μαζι με το ποσοστο τους οπως και στο ενα γιατι βλεπει το ενα μονο ισοποσο εβαλα xls Ευχαριστω |
1 Συνημμένο(α) Καλημέρα Μιχάλη, δες μια πρόταση στο συνημμένο. |
σε ευχαριστω παλυ! ειναι οτι ηθελα ακριβως! |
1 Συνημμένο(α) Καλησπερα σας Μια ακομα ερωτηση-βοηθεια σχετικα με το θεμα που ειχα ανοιξει πριν καιρο. θελω να μου τα δειχνει ταξινομημενα απο το μεγαλυτερο προς το μικροτερο λεπτομερειες στο εξελ ευχαριστω πολυ! |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Αυτό μπορεί να γίνει με ταξινόμηση. Μιχάλη, δες το συνημμένο. |
| Η ώρα είναι 22:02. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.