| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους παιδιά Έστω ότι σε ένα κελί έχω κάποια δεδομένα, αλφαριθμητικά και αριθμούς. Πως μπορώ (με συνάρτηση), να διαχωρίσω σε ξεχωριστά κελιά το κείμενο από τους αριθμούς; Παράδειγμα: Έστω ότι στο Α1 έχω το παρακάτω κείμενο: 1 Παπαδόπουλος Ιωάννης 37 ετών τεχνίτης μισθός 1300 € κωδικός 7754. Αυτό που θέλω, είναι να μου βάλει στα διπλανά κελιά τα δεδομένα ξεχωριστά, όπως παρακάτω: 1, Παπαδόπουλος, Ιωάννης, 37, ετών, τεχνίτης, μισθός, 1300 €, κωδικός, 7754, (όπου το κάθε κόμμα είναι άλλο κελί. Β1.....J1) Ευχαριστώ πολύ. |
|
|
|
Καλησπέρα Υπάρχουν πολλοί τρόποι, για να έχουμε το ζητούμενο. Δύο προτάσεις μου, στο βιβλίο που ακολουθεί. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ Σπύρο Θα τα δοκιμάσω. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Πρότυπα] Φίλτρο σε πίνακα δεδομένων, από κελί επιλογής | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 08-10-17 10:34 |
| [Excel07] Προσθήκη δεδομένων στην κεφαλίδα από κελί άλλου φύλλου | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-01-14 09:23 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
| Διαχωρισμός δεδομένων πεδίου | JohnD | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 08-09-10 14:43 |
| [Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 12:04 |
Η ώρα είναι 20:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο