| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους και όλες. Θέλω να κανω μια ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα excell. Ας υποθέσουμε ότι έχουμε έναν πίνακα ως εξής value A value B value C ... value N value 1 1 2 3 k value 2 4 5 6 l value 3 7 8 9 m ,,, value n και θέλουμε να τον μετατρέψουμε σε λίστα με τρεις στηλες δηλ. value 1 value A 1 value 1 value B 2 value 1 value C 3 ... value 1 value N κ value 2 value A 4 value 2 value B 5 value 2 value C 6 κλπ Αυτό μπορεί να γίνει με κάποιον αυτόματο τρόπο? Είναι σαν να έχω έναν συγκεντρωτικό πίνακα και να θέλω να τον κάνω πάλι λίστα Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ManiaM : 10-03-10 στις 08:46. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Μετατροπή formulas σε τύπο πίνακα | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-04-16 07:11 |
| [ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος από λίστα τιμών πεδίου πίνακα | αρψηιε76γρ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-12-14 16:38 |
| [ Πίνακες ] Αυτόματη καταχώρηση πεδίων πίνακα Α από πίνακα Β όταν καταχωρώ στοιχεία από μια στήλη | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 17-01-14 23:42 |
| Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 12:53 |
Η ώρα είναι 11:10.

Θεματικός Τρόπος