| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλή σας μέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο tip, ώστε σε αρχείο excel με πολλαπλές μορφές αριθμών και σε διαφορετικές στήλες (γενικοί αριθμοί, νομισματικόί, ποσοστά κλπ) να εμφανίζονται οι αρνητικοί αριθμοί πάντα με κόκκινη γραφή. Έχω στο μυαλό μου την μορφοποίηση υπό όρους. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο άμεσο. Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη μορφοποίηση υπό όρους, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις προσαρμοσμένη (Custom Format). Λεπτομερείς οδηγίες δίνονται στον σύνδεσμο: https://support.office.com/el-gr/art...2-09fab54be7f4 |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ πολύ. Πολύ χρήσιμο!!! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] σταθερά κελία | jimis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 03-10-17 20:00 |
| [Μορφοποίηση] Συνεχόμενα κελιά. | steliosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-11-16 09:41 |
| [Συναρτήσεις] true να γινετε πράσινο το κελί και false κοκκινο πως? | tolis_montana | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-09-16 22:21 |
| [Γενικά] αποτελεσμα απο 2 κελια | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 04-11-15 14:46 |
| [Γενικά] ΠΗΔΑΕΙ ΚΕΛΙΑ !!! | makoulis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 25-03-12 13:17 |
Η ώρα είναι 04:33.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο