| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας φίλοι του ms-office.gr. Το ερώτημά μου απευθύνεται στον κ. Θανάση Στυλιανίδη (gr8styl) και έχει να κάνει με αντιγραφή κελιών σε δυναμική λίστα. Έχω κάνει αντιγραφή τους τύπους αλλά επειδή έχω μεταθέσει τη στήλη ονομάτων σε άλλη θέση δεν δουλεύει σωστά η λίστα.Περισσότερα στο συνημμένο αρχείο. |
|
|
|
Φαντάζομαι, οτι μεταφέροντας την λίστα (κίτρινο) σε άλλο σημείο, δεν τροποποίησες τον τύπο =offset(), στον name manager... |
|
| |||
| |||
|
Εκανα τροποποίηση του OFFSET στη διαχείρηση ονομάτων αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα γιατί εξακολουθεί να μην ταξινομεί τα ονόματα όπως στο "Φύλλο 1". Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι η διαφορετική σειρά (ROW) της στήλης E. (επισυνάπτω πάλι το αρχείο με τροποποιημένο το OFFSET)
|
|
| |||
| |||
| Εκανα τροποποίηση του OFFSET στη διαχείρηση ονομάτων αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα γιατί εξακολουθεί να μην ταξινομεί τα ονόματα όπως στο "Φύλλο 1". Η μόνη αλλαγή που έκανα είναι η διαφορετική σειρά (ROW) της στήλης E. (επισυνάπτω πάλι το αρχείο με τροποποιημένο το OFFSET)
|
|
|
| Όλοι οι τύποι, είναι λάθος... Αφού τα μεταφέρεις στο φύλλο3, δεν μπορεί να δουλεύουν οι τύποι που συνδέονται στο φύλλο2. Αλλά και η περιοχή πλέον είναι στην C, επομένως δεν μπορεί να έχει στον τύπο...Ε στήλη. Πάρε τους τύπους σαν κείμενο και αφού τους μελετήσεις το που πάει τι και γιατί, άλλαξε σε όλους τα πρεπούμενα...και με τις ίδιες θέσεις στο σύμβολό $ |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mpampis9050 : 10-11-17 στις 22:00. |
|
| |||
| |||
| Κατάλαβα. Κάνει αλφαβητική ταξινόμηση ...
|
|
| |||
| |||
|
Τελικά μετά από αρκετό παίδεμα το ΄φτιαξα. Πρόσθεσα στο τύπο "IF(ISERROR(MATCH(ROW()-1;B:B;0));"";INDEX(Φύλλο2!H:H;MATCH(ROW()-1;B:B;0)+2))" το +2, που είναι η δεύτερη σειρά (ROW) της στήλης Ονομάτων "Η" Ευχαριστώ και πάλι για την καθοδήγηση ... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 07:24.

Υβριδικός τρόπος