Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αυτόματη εξαγωγή ονομάτων από μηνιαίο πλάνο

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 02-11-17, 08:53
Όνομα: ΘΟΔΩΡΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αυτόματη εξαγωγή ονομάτων από μηνιαίο πλάνο

Καλημέρα κύριοι και κυρίες και συγχαρητήρια για αυτή την εκπληκτική "εγκυκλοπαίδεια" του Office.
Θέλω με τη σειρά μου να σας ρωτήσω αν οι συναρτήσεις που έβαλα στον παρακάτω πίνακα είναι σωστές,(από άποψη λειτουργικότητας) και αν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω με κάποια άλλη μικρότερη συνάρτηση-τύπο ή με VBA...με πιο σύντομο τρόπο με λίγα λόγια.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Βιβλίο1.xlsm (39,5 KB, 20 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Για μηνιαίο μισθό! giotarou Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 13-03-17 13:27
[Συναρτήσεις] ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΉ ΟΝΟΜΑΤΩΝ akaliptex Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 28-01-16 11:40
Μετατροπή ονομάτων στη γενική και αιτιατική dimnot Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-04-15 19:11
[ Εκθέσεις ] Στοίχηση ονομάτων Xristos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 25-05-11 15:42
[Συναρτήσεις] Εύρεση γένους σε λίστα ονομάτων. gr8styl Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 21 10-12-10 20:46

Η ώρα είναι 07:05.