| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλους!! Στο συννημένο excel που ανέβασα έχω δημιουργήσει μια στήλη ''Παραγωγή ανά μήνα''. Στη στήλη αυτή καταχωρίζω διάφορα αριθμητικά ποσά (καθαροί αριθμοί),που αντιστοιχούν σε κάθε όνομα. Θα ήθελα τη βοηθειά σας στο εξής: Θέλω να δημιουργήσω ένα φύλλο το οποίο να εμφανίζει τα αθροίσματα ανά μήνα της στήλης ''Παραγωγή ανά μήνα'', ξεχωριστά για καθένα από τα sheet SOUTH, ATTICA1, ATTICA2 ,CRETE&ISLANDS. Επίσης, θα ήθελα, στο ίδιο φύλλο, να εμφανίζονται τα άθροισμα όλων των sheet για κάθε μήνα ξεχωριστά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, δες το φύλλο "SUMA", στο συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο σε υπερευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σου. Μου έδωσες ακριβή λύση στο θέμα μου. Παρόλα αυτά, επειδή επεξεργάστηκα περαιτέρω το αρχείο προσθέτοντας άλλες δυο καρτέλες, (NORTH, CENTRAL), θα ήθελα τη βοήθειά σας: Τι συναρτήσεις να προσθέσω στην καρτέλα SUMA>>NORTH &CENTRAL, για να έχω τα συνολικά αθροίσματα και εκεί? Συνημμένα, ανεβάζω το νέο αρχείο. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Δημήτρη, δες το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο σε υπερευχαριστώ για μια ακόμη φορά για τη βοήθειά σου. Είμαι ειλικρινά υπόχρεος. Καλή συνέχεια... |
|
| |||
| |||
|
Να είσαι καλά!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Λίστα προϊόντων ( συνολικό άθροισμα τιμών) | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-11-14 20:58 |
| [VBA] Λίστα ανά μήνα | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 23-02-12 11:38 |
| [Συναρτήσεις] DATEDIF ανά μήνα | shotcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 21-02-12 15:56 |
| [ Εκθέσεις ] Συνολικό Ποσό Ολογράφως | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-06-11 21:55 |
| [Γενικά] Συγκεντρωτικό για όλο τον μήνα. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-06-11 10:20 |
Η ώρα είναι 18:58.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο