Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους παιδιά, είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αν και έχω βρει ήδη λύσεις σε διάφορα από παλιότερες απαντήσεις σας. Αυτό που θέλω εγώ να κάνω είναι να δημιουργήσω μία βάση όπου κάθε μέρα θα μου εμφανίζει ποιος εργαζόμενος έχει γιορτή και ποιος έχει γενέθλια. Τα γενέθλια το έλυσα από ήδη υπάρχων θέμα. Υπάρχει καμιά ιδέα για το εορτολόγιο? |
|
![]()
Στέλιο, καλώς όρισες στο ms-office.gr Συνήθως, αυτά τα προγράμματα, όλοι τα φτιάχνουν και μετά ξεχνιούνται σε κάποιο αρχείο, χωρίς να τα ενημερώνει κανείς και μένουν «παροπλισμένα» και άχρηστα... Αν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο, χωρίς να χρησιμοποιήσω ένα ημερολόγιο Web (πχ Google) ή το Outlook, θα έβαζα το παράδειγμα του παρακάτω βιβλίου, σε κάποιο αρχείο μου, το οποίο ανοίγω καθημερινά, ως υπενθύμιση, στο άνοιγμα... Περισσότερα στο βιβλίο... Οι ημερομηνίες και τα ονόματα, είναι τυχαία... *Άλλαξε στα ονόματα την σημερινή ημερομηνία, να δεις τι κάνει αν δεν γιορτάζει κανείς... *Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με τα γενέθλια ή άλλες υπενθυμίσεις... Αυτό βέβαια απαιτεί αλλαγή στη δομή και τον κώδικα... Καλή συνέχεια! |
| |||
| |||
![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα το κοιτάξω και αν βρω δυσκολία θα επανέλθω. :) :) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 22:11.