Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας. Όπως λέει κ ο τίτλος του θέματος έχω διάφορα κελιά με την συνάρτηση IFERROR. π.χ =IFERROR(POISSON.DIST(5;A1;FALSE);0) Αυτήν την μορφή την έχουν αρκετά κελιά.Εγώ θέλω να αφαιρέσω το =IFERROR και να μείνει μόνο το =POISSON.DIST(5;A1;FALSE). Για να γλυτώσω να τα κάνω όλα ένα-ένα υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν όλα μαζεμένα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! |
|
![]() Κώδικας: Sub Delete_IFERs() Dim iRng As Range With ActiveSheet Set iRng = .Cells.Find("IFERROR", LookIn:=xlFormulas, lookat:=xlPart, MatchCase:=False) While Not iRng Is Nothing iRng.Formula = "=" & Mid(iRng.Formula, 10, InStrRev(iRng.Formula, ",") - 10) Set iRng = .Cells.FindNext(iRng) Wend End With End Sub *Αν οι συναρτήσεις που περιέχουν την =IFERROR(), καταλήγουν σε σφάλμα, το σφάλμα θα εμφανιστεί στο κελί (πχ διαίρεση με 0) |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αφαίρεση συνόλου | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-12-15 12:31 |
[VBA] μετακίνηση σε πολλά κελιά μαζί | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-10-15 11:36 |
[Excel07] αθροισμα ποσοστων απο διαφορετικα κελια και φύλλα εργασιας | ΦιλιπποςΜ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 05-06-15 12:09 |
[Γενικά] Να επιλεγεί και να διαβάζει αυτόματα από δύο άλλα διαφορετικά κελιά Excel 2013 | yannissails | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 12-12-13 18:08 |
[ Ερωτήματα ] Αφαίρεση Σαββατοκύριακα | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-01-12 17:35 |
Η ώρα είναι 22:12.