Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] αθροιση στηλων απο ταξινομηση και μεταφορα αποτελεσματων αλλο φυλοο εγγ

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 26-03-17, 16:58
Όνομα: ΓΙΑΝΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: KAVALA
Προεπιλογή αθροιση στηλων απο ταξινομηση και μεταφορα αποτελεσματων αλλο φυλοο εγγ

καλησπερα θα ηθελα αν καποις μπορει να βοηθησει εχω ενα φυλλο με διαφορα πεδια καταχωρημενα οταν κανω ταξινομηση να μου μεταφερει αυτες τις αθροισεις σε αλλο φυλλο για στατιστικα

δηλαδη σε ενα φυλλο εχω καταχωρησεις bouking

με στηλες ΕΤΟΣ ΜΗΝΑ ΗΜΕΡΑ GAME ΑΤΟΜΑ ΠΟΣΟ

ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ

ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΕΤΟΣ π.χ 2015 να μου φερει το νουμερο
ΑΝ συνεχισω την ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ μεσα στο ΕΤΟΣ π.χ 2015 ποσα GAME ΕΙΧΕ να μου φερει το νουμερο ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ,ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ =SUBTOTAL(9;A3:A500) ΚΑΙ ΜΕ =COUNTIF(Booking!E3:E500;"DRACULA'S CHAMBER") ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls BOOK.xls (126,5 KB, 20 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : 26-03-17 στις 17:38.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Σύγκριση 2 στηλών με δεδομένα και μεταφορά σε άλλο φύλλο tasvas Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 15-06-16 05:34
[ Πίνακες ] Ενημέρωση ορισμένων στηλών (βάρδιες) ενός πίνακα από άλλο (με ημερομηνίες από/έως) jim67 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 09-01-16 20:15
[Γενικά] Ταξινόμηση από μεταφορά σε άλλο φύλλο xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 19-12-14 11:43
[Γενικά] Μεταφορά και ταξινόμηση δεδομένων polybag3 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 27-11-14 11:53
[Συναρτήσεις] Μεταφορά αποτελεσμάτων γραμμικής παρεμβολής σε άλλο πίνακα. chris1978 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 22-01-12 15:51

Η ώρα είναι 18:25.