Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] Περιορίσμοι στην Ημερομηνία για έκδοση τιμολογίων μεσω excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 13-06-17, 16:19
Όνομα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Περιορίσμοι στην Ημερομηνία για έκδοση τιμολογίων μεσω excel

Έχω ένα αρχείο excel για έκδοση τιμολογίων, το οποίο το πήρα έτοιμο από μια σελίδα (το επισυνάπτω). Έχω το εξής πρόβλημα ,θα ήθελα με κάποια μακροεντολή να με εμποδίζει να κόβω με προγενέστερη ημερομηνία σε σχέση με το τελευταίο τιμολόγιο που έχω εκδώσει. Δηλαδή έχω εκδώσει το τιμ. 1 με ημερομηνία 30/5/17, έχω εκδώσει σήμερα 13/6/17 το τιμ.2 με ημερομηνία 5/6/17 και το τιμ.3 με ημερομηνία 01/04/17 θα ήθελα να ρωτήσω με ποια μακροεντολή θα μπορούσα να το επιτύχω αυτο, διοτι εάν γίνεται αυτό είναι λογιστικά λάθος
Δηλαδή θα ήθελα να με αφήνει να εκδίδω τιμολόγιο με προγενέστερη ημερομηνία από τη τρέχουσα αλλά όχι πιο παλιά από την τελευταία που έχω εκδώσει.

Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ EXCEL.xlsm (49,5 KB, 60 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Αυτόματη αρίθμηση τιμολογίων devcon Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 20-04-22 13:23
[Excel07] Ημερομηνία στο Excel George R Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 05-01-17 06:23
Ενημέρωση πεδίου υποφόρμας μέσω εντολής στην κυρίως φόρμα γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 04-06-15 13:42
Άνοιγμα αρχείων μέσω cmd button από φόρμα στην access γιώργοςΚ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 19 25-11-13 16:32
[Μορφοποίηση] Ημερομηνία στην Κεφαλίδα από φίλτρο Xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 18 07-09-11 22:47

Η ώρα είναι 11:12.