Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Αυτόματη Αντιγραφή

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-05-17, 22:04
Όνομα: Δημήτριος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Αυτόματη Αντιγραφή

Καλησπέρα και συγχαρητήρια, θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσετε στο παρακάτω. οι γνώσεις μου είναι σε επίπεδο αρχάριου οπότε δείχτε κατανόηση. εκ των προτέρων ευχαριστώ.
Έχω το συνημμένο exel στο οποίο θέλω όταν βλέπει ότι γράφω ΠΕΛΑΤΗ 1 αυτόματα να αντιγράφει όλοι τη γραμμή στο φύλλο ΠΕΛΑΤΗΣ 1 εάν βλέπει ότι γράφω ΠΕΛΑΤΗΣ 2 αυτόματα να το αντιγραφή στον πελάτη 2 κ.ο.
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Παράδειγμα.xlsx (12,4 KB, 25 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-05-17, 22:58
Όνομα: Νικόλας
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Προεπιλογή

Καλησπέρα,
Η λίστα σου είναι έτοιμη και απλά θέλεις να τα μεταφέρεις ή θα είναι κενή και κάθε φορά που γράφεις θέλεις να μεταφέρεται; Αν ισχύει το δεύτερο, θέλεις και να τα έχεις στα φύλλα τους και στο πρώτο φύλλο; Νομίζω είναι λίγο δύσχρηστο να έχεις τόσα πολλά φύλλα (αν ας πούμε έχεις 50 πελάτες ή ακόμα και 200; ?? )

Όλα γίνονται (νομίζω) αλλά μήπως θα σε βόλευαι περισσότερο να φιλτράρεις την λίστα σου ή/και να έχεις συγκεντρωτικούς πίνακες;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-05-17, 22:04
Όνομα: Δημήτριος
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την ΑΜΕΣΗ απάντηση! η λίστα μου δεν είναι έτοιμη. Αυτό που θέλω να κάνω είναι: εάν γράφω μια λέξη συγκεκριμένη σε ένα κελί τότε αυτό να πηγαίνει στο διπλά φύλλο και να μου αντιγράφει 2 κελιά από την ίδια σειρά στο τέλος της λίστας του δεύτερου πάντα φύλλου. για να μην τα περνάω 2 φορές. Αυτόματη αντιγραφή Όσο για τους πολλούς πελάτες το έκανα με συγκεντρωτικό πίνακα όπως με συμβουλέψατε.
δεν ξέρω εάν γίνομαι απόλυτα κατανοητός.

εκ των προτέρων ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-05-17, 10:05
Το avatar του χρήστη Spirosgr
Συντονιστής
Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Καλημέρα
Δημήτρη, ο τρόπος που θέλεις να δουλέψεις, είναι δύσχρηστος και δεν είναι σωστός.
Φαντάσου ένα βιβλίο, με 200 φύλλα-πελάτες...
Δεν θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου...

Στο βιβλίο που ακολουθεί, υπάρχουν διάφοροι τρόποι, για να έχεις σωστά και γρήγορα
αποτελέσματα, με 3 μόνο φύλλα...

Πελατολόγιο
Καταχωρήσεις
Στατιστική

Μπορείς να τα μελετήσεις και να προσαρμόσεις την εργασία σου...
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx Παράδειγμα.xlsx (29,1 KB, 72 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] αυτόματη αντιγραφή περιεχομένου κελιών Payne83 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 26-07-16 14:46
[Συναρτήσεις] επιλογη στηλων απο συνολο στηλων και αυτοματη αντιγραφη δεδομενων Quenya Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 03-09-15 14:32
[VBA] Αυτόματη αντιγραφή φύλλου Excel σε νέο βιβλίο Tasos Excel - Tips & Tricks 0 02-04-12 17:51

Η ώρα είναι 20:56.