Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] αποθήκευση και άνοιγμα βιβλίου.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 10-04-17, 08:26
Όνομα: Φώτης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή αποθήκευση και άνοιγμα βιβλίου.

Καλημέρα σε ολη την παρέα.
έχω δυο ερωτήσεις που ενώ φαντάζουν εύκολες με έχουν τρελάνει και αν και πειραματιστηκα μπας και τις διορθώσω τελικός δεν μπόρεσα.

1)Σε ένα βιβλίο excel.XLTM με έναν κώδικα vba μου ζητάει κατά την αποθήκευση και κάθε φορά να επιλέγω το excel macro-enabled template και κάθε φορά το αποθηκεύει σε νέο βιβλίο, πως μπορώ να το αποφύγω αυτό?

2) έχω ένα add-in αρχείο που με βοηθάει πάρα πολύ στις ημερομηνίες, αλλά κάθε φορά που ανοίγω το excel με ρωτάει "enable or disable" και αυτό αν μπορώ να το αποθηκεύω 1 φορά και να μην με ρωτάει συνεχεία.

Ευχαριστώ.xltm

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxtor10 : 10-04-17 στις 11:22.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Κλείδωμα βιβλίου manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 11-03-20 21:29
[Excel07] Δικαιώματα βιβλίου stam75 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 21-02-16 19:40
[VBA] Αποθήκευση βιβλίου με το τρέχον όνομα φύλλου και φίλτρο ΧρύσαΚ Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-05-14 06:48
Άνοιγμα Βιβλίου Εργασίας μέσω Access 2007 pctechdr Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 12-12-12 11:11
[Excel07] ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ alexkour Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 10-01-11 17:22

Η ώρα είναι 20:40.