| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Με αφορμή το θέμα για την συνάρτηση UPPER και του τόνους των ελληνικών (εδώ), θέλω να διευκρινήσω μερικά πράγματα. Ο φίλος Χρήστος (xele3628iw) είχε απόλυτο δίκιο όταν είπε ότι η UPPER δεν εμφανίζει τόνους. (και ο Τάσος είχε δίκιο που πρότεινε στον Πάνο την SUBSTITUTE για να γίνει η διόρθωση) Η δική μου ανάλυση έχει ως εξής: Αυτό συμβαίνει μέχρι και το Excel 2003. Στο 2007 τα πράγματα αλλάζουν. Δείτε το συνημμένο (φτιάχτηκε με MS-Excel 2003) και σχολιάστε το... Εγώ κάνω λάθος ή πρόκειτε για new feature του 2007 ? ![]() Δεν άκουσα καλά είπατε "bug" ή "πρόοδος" ? ![]() Συγνώμη αλλά έχω αρχίσει να τις μπερδεύω αυτές τις δύο λέξεις από τότε που γνώρισα την Ms ... !!! ![]() Για πείτε μου τη άποψή σας. Τα λέμε. Θανάσης |
| Ετικέτες |
| bug excel2007 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συνάρτηση UPPER και τόνος | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 23-02-10 00:25 |
| Proper : Εντολη του excel σε access | Ms-Office-Development Team | Access - Tips & Tricks | 0 | 11-11-09 09:42 |
| Proper : Εντολη του excel σε access | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-02-09 12:08 |
Η ώρα είναι 11:45.

Θεματικός Τρόπος