| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
παιδια καλησπερα , ειμαι αρχαριος με το excel και αντιμετωπιζω ενα προβλημα ,στο φθλλοο εργασιας μου βγαζει δυο φορες το ιδιο αρχειο ,εχω ενα πινακα και μου τον βγαζει δυο φορες και οταν παω να κανω οτιδηποτε στον αρχικο αμεσως επηρεαζεται και ο δευτςρος και ετσι δεν μπορω να διαγραψω τον εναν απο τους δυο γιατι θα χαθει ολο το αρχειο ,οποιος γνωριζει κατι η εχει καποια λυση θα ητανε πολυ χρησιμη η βοηθεια σας , παρακατω επισυναπτω και το αντιστοιχο αρχειο, σας ευχαριστω για το χρονο σας
|
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα σε όλη την παρέα Τριαντάφυλλε καλώς ήρθες στην παρέα μας Θα πας στην καρτέλλα Προβολή και θα ξετσεκάρεις το κουμπι Διαίρεση Φιλικά |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Μεταφορά στοιχείων ListBox στο Φύλλο Εργασίας | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-11-13 11:23 |
| [Excel07] Άντληση στοιχείων απο φύλλα εργασίας σε συγκεντρωτικό φύλλο | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 26-05-13 18:16 |
| [Γενικά] Μετάβαση σε φύλλο εργασίας από λίστα επιλογής | ΤΖΙΜΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-03-13 13:55 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά σε φύλλο εργασίας κατόπιν επιλογής από λίστα | ELSA | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-12-12 10:23 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με δεδομένα από διαφορετικό φύλλο εργασίας | Kostas K | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 25-11-12 15:07 |
Η ώρα είναι 16:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο