| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερίζω την κοινότητα. Θέλω να κάνω ένα αρχείο για προγραμματισμό αδειών και έχω κολλήσει στο σημείο που θέλω να έχει conditional formatting και να βγαίνουν άλλο χρώμα τα Σ/Κ και άλλο οι αργίες. Βάζω φόρμουλα =WEEKDAY($C$12;2)>5 αλλά μου χρωματίζει όλο τον πίνακα. Να σημειώσω οτι δουλεύω σε Office 2016 για Μac, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Χρώμα σε κελί | Ελευθερία_ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 25-06-15 18:26 |
| Έκθεση και χρώμα | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-02-13 05:45 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με δεδομένα από διαφορετικό φύλλο εργασίας | Kostas K | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 25-11-12 15:07 |
| [Μορφοποίηση] Χρώμα Γραμμής | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-11 12:00 |
| [ Φόρμες ] Πεδίο με χρώμα | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-05-11 19:00 |
Η ώρα είναι 17:48.

Θεματικός Τρόπος