| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καταρχήν καλήσπέρα. Μετά από πολύ καιρό αναζητώ πάλι μία λύση μέσα από το φιλόξενο forum. Παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας στο παρακάτω πρόβλημα. Έχω ένα φύλλο εργασίας με όνομα "Data" και δεδομένα για το προσωπικο της υπηρεσίας μου όπως αυτά ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω : Όνομα Βαθμός Υπηρεσία Βασίλης Λοχαγός Α Γιώργος Υπολοχαγός Β Τάσος Λοχίας Α Γιώργος Υπολοχαγός Α Πέτρος Λοχίας Β και ούτω καθεξής. Σε ένα άλλο φύλλο εργασίας με όνομα "Δύναμη" θέλω να μετράω πόσοι Λοχαγοί υπηρετούν στην Α υπηρεσία, πόσοι Λοχίες ομοίως στην Α υπηρεσία και ούτω καθεξής. Ο τύπος που χρησιμοποίησα αλλά δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι : IF(Data!"Υπηρεσία"="Α";COUNTIF(Data!"Βα θμός";"Λοχαγός");0) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Συναρτήσεις ] Iff σύνταξη στα κριτήρια!! | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-10-15 12:28 |
| Κριτήρια σε ερώτημα. | sarrpan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 30-03-15 18:33 |
| [Γενικά] Αντιγραφή συνάρτησης | btsilionis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 09-04-13 23:44 |
| [Excel07] Εύρεση κατάλληλης συνάρτησης | 1979aris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-03-12 13:40 |
| Κριτήρια ερωτήματος . | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-11-11 13:24 |
Η ώρα είναι 09:52.

Θεματικός Τρόπος