![]() |
Βασίλη να είσαι επίσης καλά. |
Συνεχόμενες ημέρες εργασίας. 1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους, επανέρχομαι στο ίδιο θέμα γιατί κατά την διάρκεια της εργασίας μου διαπίστωσα πως είναι πολύ σημαντικό να βλέπω η 6 ημέρα σε ποια ημερομηνία αντιστοιχεί , δηλαδή διπλά στον αριθμό που καταμετρεί το σύνολο των 6 ημερών (ΦΟΡΕΣ) να συμπληρώνονται και οι ημερομηνίες . Στο αρχείο που ανεβάζω οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν είναι 1-11-2016 & 25-11-2016 ευχαριστώ πολύ. |
1 Συνημμένο(α) Βασίλη δοκίμασε το συνημμένο. |
Γιώργο το δοκίμασα στην εργασία μου σήμερα δουλεύει άψογα, σ’ ευχαριστώ πολύ. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Βασίλη, στο αρχείο CountBy6Days4.xls υπέθεσα ότι το πλήθος των 6ήμερων δεν υπερβαίνει τα έξι (6). Έτσι διέθεσα για την καταχώρηση των ημερομηνιών 6 στήλες. Στο συνημμένο, το πλήθος των στηλών, που διατίθεται για τις ημερομηνίες, ισούται με το μέγιστο πλήθος των 6ημερων, επομένως μπορεί να έχουμε και πάνω από 6 6ήμερα. |
Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο και πάλι σ' ευχαριστώ. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα σε όλους, ψάχνοντας στο forum βρήκα αυτό το θέμα που άνοιξε ένα άλλο αγαπητό μέλος, είναι πολύ χρήσιμο και μου χρειάζεται και εμένα όμως χρειάζομαι μια αλλαγή στην καταμέτρηση , τα περιγράφω όλα στο δείγμα, ευχαριστώ. |
1 Συνημμένο(α) Καλησπέρα Κώστα, δοκίμασε το συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
1 Συνημμένο(α) Γιώργο σ ‘ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση σου, είναι αυτό ακριβώς που ήθελα όμως το δούλεψα στην πράξη και είδα πως χρειάζομαι μια αλλαγή αν είναι εφικτό στην καταμέτρηση που αναφέρω στο συνημμένο που ανεβάζω. |
Κώστα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις, με λεπτομέρειες και παραδείγματα τι ακριβώς θέλεις. Τα «ΑΠΩΝ» χωρίζουν τις ημερομηνίες σε ομάδες με καταχωρήσεις «ΠΑΡΩΝ» ή «ΠΑΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ». Μπορούμε να έχουμε μηδέν, μία ή περισσότερες ομάδες. Από το μέγεθος των ομάδων διακρίνουμε διάφορες περιπτώσεις: 1) Όλες οι ομάδες έχουν κάτω από τα 14 στοιχεία. 2) Μία μόνο ομάδα έχει >=14 στοιχεία. 3) Δύο ή περισσότερες ομάδες έχουν >=14 στοιχεία. Θα πρέπει να μελετήσεις τις διάφορες περιπτώσεις (και όποιες άλλες σκεφθείς) και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Σημειώνω ότι, όπως είναι ο κώδικας, στο φύλλο Sum, καταχωρούνται μόνο οι εργαζόμενοι που έχουν τουλάχιστον μια ομάδα με >=14 στοιχεία (αυτό θέλεις;). |
| Η ώρα είναι 10:55. |
Ms-Office.gr - ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.