Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [VBA] αυτόματη αντιγραφή περιεχομένου κελιών

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 14-07-16, 18:46
Όνομα: Αντώνης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Question αυτόματη αντιγραφή περιεχομένου κελιών

Καλησπέρα σας,

Έχω μια ερώτηση.

Έχω ένα φύλλο ονόματι Active Maschines όπου έχω βάλει μορφοποίηση υπό όρους, 4 φανάρια. Τα νούμερα που βάζω αντιστοιχούν στις εβδομάδες του χρόνου. Έχω 50 διαφορετικές μηχανές. Τα φανάρια επίσης είναι ένα οπτικό βοήθημα να βλέπω ποίες είναι χρησιμοποιημένες πιο πρόσφατα. Κάθε κελί από το A1 μέχρι το A50 αντιστοιχεί σε διαφορετική μηχανή, Στο κανονικό το αρχείο έχω και πολλά στοιχεία από δίπλα για κάθε μηχανή.

Στο άλλο φύλλο ονόματι Active On Map έχω κάνει στο δικό μου κανονικό αρχείο ένα σχηματικό πλάνο χώρου όπου φαίνεται που βρίσκεται η κάθε μηχανή στον χώρο. Με τις αποστάσεις που έχει η κάθε μια. Σε κάθε μηχανή έχει ένα κελί από πάνω που έχει πιο έντονο περίγραμμα. Εκεί θέλω να αντιγράφεται αυτόματα το νούμερο και το φανάρι που έχω βάλει στο πρώτο φύλλο έτσι ώστε να βλέπω ποιες μηχανές ήταν και είναι ενεργές κάθε εβδομάδα και τις αποστάσεις που πρέπει καλύπτονται κάθε μέρα από τους εργάτες.

Αυτό που θέλω να γίνεται είναι αυτόματα κάθε φορά που γράφω τον αριθμό εβδομάδας στα κελιά από Α1 - Α50 να αντιγράφεται το νούμερο μαζί με το φανάρι στο κελί με έντονο περίγραμμα στο φύλλο Active on Map σε κάθε μηχανή.

Οι θέσεις των μηχανών δεν αλλάζουν.

Εάν υπάρχει κάποιο παράδειγμα μακροεντολών να γίνει στο αρχείο Test1 που επισυνάπτω θα το προσαρμόσω μετά εγώ στο δικό μου αρχείο.

Ας δοκιμάσουμε στο αρχείο που επισυνάπτω για τις πρώτες 11 μηχανές.

Ελπίζω να έχω γίνει κατανοητός.

Ευχαριστώ!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Test 1.xlsm (11,8 KB, 27 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Γενικά] Αντιγραφή κελιών. steliosgr Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 17-03-16 20:01
[Excel07] Συνένωση περιεχομένου κελιών πολλών φύλλων σε νέο φύλλο petroskodos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 14-01-14 18:31
Αντιγραφή περιεχομενου από πεδίο artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 01-05-11 21:21
[VBA] Κουμπί για καθαρισμό του περιεχομένου περιοχής κελιών φωτης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 07-02-11 21:01

Η ώρα είναι 07:37.