| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλους Θέλω να κάνω κάποιους υπολογισμούς στο Στοίχημα και έχω το παρακάτω πρόβλημα. Έχω τις αποδόσεις των σημείων σε 3 στήλες (D, E, και F για “1”, “X” και “2”). Οι επικεφαλίδες των στηλών περιέχουν τα σημεία “1”, “X” και “2”. Θέλω όταν δίνω σε μια γειτονική στήλη (ας πούμε στην H) το αποτέλεσμα μιας νικήτριας στήλης (έως 10 αγώνες), να μου δίνει την συνολική απόδοση, πολλαπλασιάζοντας τις επιμέρους αποδόσεις του κάθε σημείου της νικήτριας στήλης. Ανεβάζω φύλλο με παράδειγμα. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Γιώργο, δες το συνημμένο. |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Γιώργο, αλλά (φταίω που δεν το διευκρίνησα), θα ήθελα να μου βγάζει το αποτέλεσμα σε ένα κελί, δίχως την βοηθητική στήλη (με τύπο). Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο, δοκίμασε τον τύπο: =PRODUCT(IFERROR(N(OFFSET($C$9:$F$18;ROW($H$9:$H$1 8)-9;MATCH($H$9:$H$18;$D$7:$F$7;0);1;1));1)) Επειδή είναι τύπος πίνακα, μετά την εισαγωγή, πάτησε Ctrl+Shift+Enter |
|
| |||
| |||
|
Ευχαριστώ Γιώργο.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Υπολογισμός φπα | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-15 18:10 |
| [VBA] Αντικατάσταση πολλαπλασιασμού σε τύπο με την τιμή του γινόμενου | jockey17 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 25-07-14 20:46 |
Η ώρα είναι 17:47.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο