| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας και καλό Μήνα . Ξεκίνησα να φτιάχνω ένα αρχείο όπου θα βγάζω κάποια στατιστικά στην αποθήκη μου αλλά κόλλησα και θα ήθελα κάποια βοήθεια . Όπως θα δείτε στο αρχείο που ανέβασα , περιλαμβάνει δυο φύλλα . Ένα όπου καταχωρώ τα στοιχεία , και ένα όπου τα συγκεντρώνω, και έχω γραφικές παραστάσεις . Το θέμα μου είναι όπως θα δείτε , ότι όταν πχ ο Ιούλιος έχει σε μια μόνο ημέρα στοιχεία , κάνει μια μεγάλη πτώση ο δείκτης , διότι υπολογίζει το μέσο όρο για όλο το μήνα , και οι μεταγενέστερες είναι μηδενικές , οπότε πάει περίπατο ο μ/ο . Θα ήθελα να υπολογίζει τις ημέρες έως και την τρέχουσα , αλλά να μην πηγαίνω κάθε φορά να ορίζω το διάστημα των κελίων οπού θα υπολογίζει η Αverage . Όταν σβήνω το μηδέν από τις μελλοντικές ημέρες (βλ Αύγουστο πχ ) αυτόματα μου φέρνει #ΔΙΑΙΡ/Ο! Ποιον τύπο να χρησιμοποιήσω , έτσι ώστε όταν δεν έχει καταχωρηθεί ποσότητα στο αντίστοιχο κελί καταχώρισης , να είναι κενό , έτσι ώστε να μην χαλάει ο μέσος όρος . Υπάρχει επίσης τρόπος στο γράφημα , ανάλογα την ποσότητα (πχ στις παλέτες 4.000-5000 πράσινο , 5001 -6200 πορτοκαλί και 6201 και πάνω κόκκινο)να αλλάζει χρώμα ή αν βάλω κάποιο όριο , όσο ποιο πολύ πλησιάζει να αλλάζει χρώμα ; Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] Χρήση της SUMPRODUCT() | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 15-09-15 07:36 |
| [Excel07] Χρήση της Sumproduct() | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 20-05-15 08:09 |
| [ Φόρμες ] Α/Α σε κοινή χρήση | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 09-07-12 09:34 |
| [ Ερωτήματα ] Χρήση φίλτρου | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-11-10 17:00 |
Η ώρα είναι 20:36.

Θεματικός Τρόπος