| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα και πάλι από έμενα. δεν χαίρω που είναι το λάθος έχω φτιάξει ένα userform και έχω 8 textbox. το πρόβλημα είναι ότι στα 7 textbox όταν βάζω ένα πόσο πχ.3(,)25 όλα και στο φύλλο μου όλα οκ. στο 8 για να δουλέψει σωστά πρέπει να βάζω (.) που έχω κάνει το λάθος στο 8 γιατί θέλω να δουλεύουν όλα με το (,) στις ρυθμίσεις που text όλα είναι ίδια. ευχαριστώ!!!!! |
|
|
|
Πρέπει να δούμε τον κώδικα και την φόρμα...
|
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα!!!!! Σπύρο ανεβάζω την φόρμα. Το πρόβλημα είναι στο userform1 και σε αυτό το κώδικα if nextrow >= 7 Then Range("l2").Formula = "=SUM(l2:l2000)" Αυτό το έχω κάνει γιατί στο κελί L2 θέλω να μου κάνει το σύνολο της στήλης G Επειδή όταν γίνετε λάθος σε μια οριζόντια στήλη και διαγραφώ όλη την σάρα στο Κελί L2 δεν αφαιρούσε την τιμή. Βάζοντας στο txtena τιμή με , δεν γραφή στο L2 είδα ότι θέλει τα κελία στην G να είναι αριθμός για να το κάνει. Χρειάζομαι τοις πολύτιμες γνώσεις σας για άλλη μια φορά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kolekas : 01-07-16 στις 09:13. |
|
|
|
Βασίλη... Λυπάμαι, δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση, για ένα κώδικα που είναι εξ' ολοκλήρου εσφαλμένος... Υπάρχουν If που δεν κλείνουν με End if. Καμία Range ή Cell δεν αποδίδεται σε συγκεκριμένο φύλλο. Τα φύλλα έχουν, ονομασία από tab και όχι από κωδικό όνομα. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος σφαλμάτων. Κανένα Format, κατά την εισαγωγή τιμής σε κελί. Κανένα replace (.) σε (,) αν κι όπου χρειάζεται. ...και πολλά ακόμα... |
|
| |||
| |||
|
Ειμαι Σίγουρος ότι θα έχω λαθει.εννοειτε δεν είναι δικά μου αλλά από αλλού έχω πάρει αρκετά.εχω να μάθω πόλλα ακόμα και πάω ψαχνοντας.ευχαριστω και παλι για τοις συμβουλές σου.ειναι πολύτιμες γιατί το κατεχεις. Ευχαριστώ και πάλι..... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Auto Size TextBox | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 12-01-17 13:15 |
| textBox autocomplete | intefix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-02-15 13:31 |
| [VBA] TextBox & ScrollBar | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-08-14 07:10 |
| [VBA] TextBox | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-08-14 22:31 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση TextBox | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 06-02-14 22:26 |
Η ώρα είναι 06:32.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο