| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους. Έχω μια στήλη στο Excel όπου έχει αριθμούς και κενά. Όπου υπάρχει κενό είναι ένα. Δεν υπάρχουν συνεχόμενα κενά δηλαδή. Αν υπάρχει παρακάτω άλλο κενό αυτό θα είναι ανάμεσα σε αριθμούς. Ψάχνω μία συνάρτηση να αντιγράψω αυτήν την στήλη όπως είναι, με τη διαφορά εκεί που έχει κενό, να μου συμπληρώνει κάθε φορά το κενό κελί, με τον πρώτο αριθμό που υπάρχει, αμέσως μετά το προηγούμενο κενό. Αυτό θέλω να γίνεται με τύπο και όχι με κώδικα. Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελίων | tonisgolf | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-05-16 17:29 |
| [Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-16 10:25 |
| [Μορφοποίηση] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με λογική | YannisC | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-12-13 15:57 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-11-12 21:59 |
| [Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-04-10 13:06 |
Η ώρα είναι 16:01.

Θεματικός Τρόπος