Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Συνάρτηση Αναζήτησης & Αναφοράς

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 11-03-16, 12:07
Όνομα: Αλεξανδρα
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Συνάρτηση Αναζήτησης & Αναφοράς

Καλησπέρα σε όλους!!

Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας σε κάτι που με έχει προβληματίσει και μπορεί να είναι και πολύ απλό!!
Στο συνημμένο αρχείο θέλω να αναζητήσω από το φύλλο 1 μέσω του ονόματος (name) και του αριθμού που προκύπτει στο SUM EXTRA (στήλη T) στο αντίστοιχο πεδίο του φύλλου 2. Αν δηλαδή για τον Α το sum είναι 130 θέλω από τον πίνακα του φύλλου 2 να μου φανερώσει το αντίστοιχο 130 του Α (που έχω ήδη υπολογίσει). Φανταζόμουν ότι θα έκανα δουλειά με τη VLOOKUP αλλά δεν τα κατάφερα. Ίσως να μην έχω κάνει σωστή διάταξη ίσως ίσως ...
Όπως και να έχει ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Καλή σαρακοστή σε όλους
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsx EXAMPLE.xlsx (15,5 KB, 23 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] Δημιουργία αναφοράς caudillo Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 05-04-15 21:08
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση αναζήτησης & αναφοράς Flashgordon61 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 30-11-13 10:51
[Συναρτήσεις] Συνδυασμός συναρτήσεων αναζήτησης και αναφοράς Flashgordon61 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 01-06-13 18:07
[ Φόρμες ] Επιλογή αναφοράς ανάλογα τιμής πεδίου serviceman Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 15 23-05-10 00:07

Η ώρα είναι 14:32.