Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Αντιγραφή κελιών από ένα αρχείο σε άλλο για κάποιες εγγραφές

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 29-02-16, 22:44
Όνομα: Γιώργος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Αντιγραφή κελιών από ένα αρχείο σε άλλο για κάποιες εγγραφές

Καλησπέρα.
Έχω 2 αρχεία excel με στοιχεία πελατών, εκ των οποίων το πρώτο έχει ελλιπή κάποια στοιχεία τους που υπάρχουν στο δεύτερο, ενώ το δεύτερο έχει και κάποια επιπλέον ονόματα παλιών πελατών που δεν υπάρχουν στο πρώτο. Θέλω να ορίσω για παράδειγμα να παίρνω από το δεύτερο αρχείο το κινητό και το σταθερό τηλέφωνο όσων πελατών τα τηλέφωνα δεν έχω στο πρώτο και να τα αντιγράφω δίπλα στο ονοματεπώνυμο. Επίσης κάθε πελάτης έχει το μοναδικό αφμ του και στα δύο αρχεία, αν μπορεί αυτό να φανεί χρήσιμο στην αναζήτηση εγγραφών στα 2 αρχεία.
Δοκίμασα κάποια πράγματα με if και κυρίως με vlookup από παρόμοια ερωτήματα με διαφορετικά αρχεία, αλλά δεν έβγαλα άκρη.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση jose Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 07-05-18 09:46
[Γενικά] Εύρεση ονομάτων τα οποία υπάρχουν σ'ενα άλλο αρχείο excel tsvagelis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 09-09-16 09:48
[Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο kallias79 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 28-01-14 11:46
[Γενικά] Αντιγραφή φύλλου σε άλλο βιβλίο jimrenoir Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 20-05-12 21:29
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση κελιών από CSV αρχείο φωτης Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 10-09-11 23:11

Η ώρα είναι 20:51.