| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα. Έχω 2 αρχεία excel με στοιχεία πελατών, εκ των οποίων το πρώτο έχει ελλιπή κάποια στοιχεία τους που υπάρχουν στο δεύτερο, ενώ το δεύτερο έχει και κάποια επιπλέον ονόματα παλιών πελατών που δεν υπάρχουν στο πρώτο. Θέλω να ορίσω για παράδειγμα να παίρνω από το δεύτερο αρχείο το κινητό και το σταθερό τηλέφωνο όσων πελατών τα τηλέφωνα δεν έχω στο πρώτο και να τα αντιγράφω δίπλα στο ονοματεπώνυμο. Επίσης κάθε πελάτης έχει το μοναδικό αφμ του και στα δύο αρχεία, αν μπορεί αυτό να φανεί χρήσιμο στην αναζήτηση εγγραφών στα 2 αρχεία. Δοκίμασα κάποια πράγματα με if και κυρίως με vlookup από παρόμοια ερωτήματα με διαφορετικά αρχεία, αλλά δεν έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-05-18 09:46 |
| [Γενικά] Εύρεση ονομάτων τα οποία υπάρχουν σ'ενα άλλο αρχείο excel | tsvagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-09-16 09:48 |
| [Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-01-14 11:46 |
| [Γενικά] Αντιγραφή φύλλου σε άλλο βιβλίο | jimrenoir | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-12 21:29 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση κελιών από CSV αρχείο | φωτης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-09-11 23:11 |
Η ώρα είναι 15:33.

Θεματικός Τρόπος