| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής, έχω ένα βιβλίο το οποίο το έχω βελτιώσει με συναρτήσεις και διάφορα άλλα πράγματα χάρη στη βοήθεια του φόρουμ. Αυτό το βιβλίο δουλεύεται κι από άλλα άτομα στη δουλειά μου. Μπορώ με κάποιον τρόπο να καταχωρήσω ένα κείμενο που να λέει ότι το βιβλίο δημιουργήθηκε από τις τάδε πηγές; Να μη μπορεί δηλαδή κάποιος να ισχυριστεί ότι φτιάχτηκε από κάποιο συγκεκριμένο άτομο, (μπαίνουν σκέψεις στο μυαλό μου ότι επειδή το βιβλίο έχει βελτιωθεί αρκετά και κάνει πολλά πράγματα από "μόνο" του σε σχέση με το αρχικό βιβλίο). Να μη μπορεί να διαγραφεί αυτό το κείμενο, ούτε να τροποποιηθεί, ας είναι και σε ένα νέο φύλλο. Τώρα θα μου πείτε, έχω πολύ φαντασία, αλλά ακόμη κι αν έχω, δεν θέλω κάποιος άλλος να "φανεί" από τη στιγμή που δεν ασχολήθηκε για τη βελτίωση του βιβλίου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σύγνώμη αν σας κούρασα! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Κλείδωμα βιβλίου | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-03-20 21:29 |
| [Συναρτήσεις] Ξεκαθάρισμα Βιβλίου εργασίας | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 19-09-16 22:07 |
| ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΟΥ | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-12-14 16:52 |
| βοήθεια βιβλίου | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 27-05-11 11:21 |
| [Excel07] ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | alexkour | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-01-11 17:22 |
Η ώρα είναι 08:54.

Θεματικός Τρόπος