| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα Σας στέλνω το συνημμένο στο οποίο αναφέρω-πιστεύω αναλυτικά- τι ζητάω και πιστεύω να φανεί χρήσιμο και σε άλλους Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο, δες μια προσέγγιση στο συνημμένο. Η υλοποίηση γίνεται με κώδικα (VBA), συνεπώς θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές. Οδηγίες υπάρχουν στο αρχείο. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και είναι αυτό που ζήταγα. Θα το δουλέψω και αν χρειάζεται-που δεν νομίζω- αλλαγή θα σου γράψω. Όσο αφορά αν η προθεσμία πέφτει Σαββατοκύριακο, πηγαίνει Παρασκευή και αν είναι αργία τότε Πέμπτη. Πιστεύω το πρόγραμμά σου να βοηθήσει πολλούς. Νάσε καλά να μας βοηθάς Σε ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο, έγραφες: Αν είναι αργία η Σαββατοκύριακο, πάμε σε επόμενες (μετά) ημερομηνίες. Τώρα γράφεις το αντίθετο (αν η Παρασκευή είναι αργία πάμε στην προηγούμενη μέρα την Πέμπτη). Έχεις 3 περιπτώσεις. Μελέτησε προσεκτικά το αρχείο και, για κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε τι θέλεις,. |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Χρήστο, όταν αναζητούμε κάποια προθεσμία, το λογικό είναι: 1) Αν η προθεσμία είναι πριν από τη δικάσιμο, να πηγαίνουμε σε προηγούμενες ημερομηνίες μέχρι να βρούμε κάποια εργάσιμη. 2) Αν η προθεσμία είναι μετά τη δικάσιμο, να πηγαίνουμε σε επόμενες ημερομηνίες μέχρι να βρούμε κάποια εργάσιμη. Στο αρχείο που επισυνάπτω, οι προθεσμίες προσδιορίζονται με αυτή τη λογική. Λεπτομέρειες υπάρχουν στο αρχείο. Σημειώνω ότι στο αρχείο του προηγούμενου μηνύματος, για όλες τις περιπτώσεις, η αναζήτηση της προθεσμίας γινόταν σε επόμενες ημερομηνίες. Φιλικά/Γιώργος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 26-11-15 στις 22:10. Αιτία: Αλλαγή συνημμένου |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα. Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για την συνεχή βοήθειά σου. Το τελευταίο αρχείο είναι πιο σωστό από το πρώτο εκτός από την τελευταία στήλη που είναι λάθος την είχες να αφαιρεί ημέρες ενώ όπως γράφω στην επικεφαλίδα είναι 8 εργάσιμες μέρες Μετά την δικάσιμο. Αυτό θέλει διόρθωση. Σε ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
|
Χρήστο, σωστά άλλαξες το -8 σε 8. Ενώ γράφω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την τιμή 8, έκανα λάθος στην αντιγραφή του τύπου και έβαλα -8. |
|
| |||
| |||
|
Γιώργο φαίνεται όσο έκανα επεξεργασία στο μήνυμα που έστειλα, μου έγραφες και δεν είδες ότι είναι και πάλι λάθος γιατί θέλω 8 εργάσιμες ημέρες (έξω Σ/Κ & Αργίες) |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Χρήστο, μάλλον ξεκαθάρισε τι θέλεις. Στο συνημμένο αρχείο υπάρχει μια υλοποίηση του ζητούμενου, χωρίς κώδικα, με τη βοήθεια της συνάρτησης του Excel, Workday. Έλεγξε, αν είναι σωστά τα αποτελέσματα. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του φόρουμ Καλησπέρα. Φίλε Γιώργο σε υπέρ ευχαριστώ ![]() είναι αυτό που ζητούσα, απλό και λιτό και πιστεύω ότι από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό που ήθελα γιατί το είχα γράψει και στις επικεφαλίδες των στηλών. Να ξέρεις πόσο μου έλυσες τα χέρια, γιατί αλλιώς θα μέτραγα μέρα-μέρα στο ημερολόγιο. Πιστεύω ότι σε πολλούς θα έλυσες τα χέρια Νάσε καλά να μας βοηθάς |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση ημερομηνίας | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-09-16 19:55 |
| [ Ερωτήματα ] Εύρεση ημερομηνίας | bill72 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-02-16 22:16 |
| Ερώτημα για εύρεση ημερομηνίας και ημέρας γέννησης | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-08-14 10:03 |
| [Συναρτήσεις] Εύρεση και διατύπωση ημέρας συγκεκριμμένης ημερομηνίας. | Fotis1991 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-12 00:47 |
| [VBA] Εύρεση ημερομηνίας κατά το άνοιγμα | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-04-12 11:40 |
Η ώρα είναι 20:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο