Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Θα χρειαστω την βοήθεια σας σε κάποιον προβληματισμό μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν υπάρχει και έχει αναλυθεί παρόμοιο θέμα (ομολογώ ότι δεν έψαξα όλα τα θέματα). Εν συντομία σας εκθέτω το πρόβλημά μου. Από πολλά φύλλα ενός αρχείου excel επιθυμώ να πάρω το γενικό σύνολο το οποίο εν συνεχεία θα επεξεραστώ. Ο τρόπος που επέλεξα είναι : Δεδομένα, Συνολική εικόνα. Πήρα σωστά τα σύνολα εκτός από την στήλη της τιμής. Επισυνάπτω σχετικό παράδειγμα για να γίνω πιο κατανοητός. Ευελπιστώ σε κάθε πρόταση που θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πολύ, Καλό βράδυ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] ΑΘΡΟΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΜΕ SUMIF | tabaxr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-02-16 09:53 |
[VBA] Μεταφορά αναλυτικών εγγραφών πολλών φύλλων σε ένα συγκεντρωτικό | AIAS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-01-16 18:32 |
[Excel07] Συνένωση περιεχομένου κελιών πολλών φύλλων σε νέο φύλλο | petroskodos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-01-14 18:31 |
[Excel07] Εισαγωγή πολλών φύλλων σε ενα αθροιστικό | oliveoilmill | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-11-13 10:29 |
Η ώρα είναι 03:03.