| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα στην παρέα του φόρουμ. (Φίλε Σπύρο, εύχομαι να ‘σαι καλά) Στο αρχείο που επισύναψα εμφανίζεται μία φόρμα με πεδία «textbox» και πεδία «DateTimePicker». Πατώντας «Enter» από το πρώτο πεδίο «textbox» και εισερχόμενος στο επόμενο πεδίο στο επόμενο πεδίο που είναι «DateTimePicker» μπορώ να: Α) πατώντας «βέλος επάνω» ή «βέλος κάτω» να αλλάξω την ημέρα και πατώντας «δεξί βέλος» να περάσω στο «κομμάτι» του μήνα, όπου και πάλι πατώντας «βέλος επάνω» ή «βέλος κάτω» να αλλάξω τον μήνα κλπ. Β) πατώντας «space» (πλήκτρο που επέλεξα εγώ) κάνει «drop down» το πεδίο επιλογής ημερομηνίας όπου σύμφωνα με αυτά που ισχύουν για τέτοιου είδους πεδίο μπορώ να πλοηγηθώ με «βελάκια», «page up /down» ή «CTRL+ page up / CTRL+down» αναλόγως. Μόλις όμως μετά την παραπάνω πλοήγηση επιλέξω με «Enter» την ημερομηνία που επιθυμώ, τότε ΔΕΝ μπορώ με ένα δεύτερο «Enter» να περάσω στο επόμενο πεδίο. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι, πώς να επαναλάβω το «if KeyCode = 13 Then SendKeys "{TAB}", True» δηλαδή αφού επιλέξω ημερομηνία με τον προαναφερθέν τρόπο το πρώτο «enter» να σημάνει επιλογή της ημερομηνίας και το αμέσως επόμενο «enter» να σημάνει την μετάβαση στο (όποιο) επόμενο πεδίο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση / βοήθεια. Υ.Γ. Δεν θα ήθελα να ρωτήσει κανείς γιατί θέλω να το κάνω αυτό, για να μου απαντήσει. Απλά «δοκιμάζω» διάφορους συνδυασμούς πλήκτρων. Εάν δεν γίνεται, τότε απλά δε γίνεται. Εάν γίνεται, παρακαλώ για μία τεκμηριωμένη απάντηση. Ευχαριστώ και πάλι, φιλικά Δημήτρης |
|
|
|
Δημήτρη καλησπέρα. Χαίρομαι κι εγώ που σε βλέπω και πάλι μαζί μας... |
|
| |||
| |||
|
Καλησπέρα Δημήτρη, δες μια πρόταση στο συνημμένο. Φιλικά/Γιώργος |
|
| |||
| |||