| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σε όλους! Σε ένα φύλλο έχω δεδομένα στην περιοχή A3:I1002 Σε κάθε γραμμή τα δεδομένα μου είτε θα είναι όλα έγκυρα, είτε θα έχουν όλα το σφάλμα #Δ/Υ. Αυτό που θα ήθελα είναι να αντιγράφω τα δεδομένα των γραμμών, που δεν περιέχουν σφάλματα, σε άλλο φύλλο στις αντίστοιχες στήλες. Αν στο αρχικό φύλλο οι γραμμές 1 και 3 είναι έγκυρες και η 2 έχει σφάλματα, στο νέο φύλλο θα ήθελα η γραμμή 1 να έχει τα δεδομένα της γραμμής 1 του αρχικού φύλλου και η γραμμή 2 να περιέχει τα δεδομένα της γραμμής 3 του αρχικού φύλλου. Δηλαδή, δε θέλω να έχω κενές γραμμές στο νέο φύλλο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-05-18 10:46 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 12:43 |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 14:17 |
| [Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-01-14 12:46 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 08:21 |
Η ώρα είναι 05:14.

Θεματικός Τρόπος