| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας! Γνωρίζω να κάνω μορφοποίηση υπό όρους ώστε να έχει διαφορετικό χρώμα η κάθε δεύτερη γραμμή ενός πίνακα. (όπως και στο τελευταίο tip με την χρήση της MOD(). Αλλά δεν ξέρω πως και αν γίνεται να μορφοποιώ περισσότερες από μία γραμμές... Θέλω για παράδειγμα οι πρώτες 8 να είναι μορφοποιημένες, οι επόμενες 8 όχι, οι επόμενες 8 ναι, οι επόμενες όχι κλπ... Διάβασα πως η MOD κάνει κάποια διαίρεση και ανάλογα με το αποτέλεσμα (0 ή 1) πράττει. Αλλά δεν κατάφερα ή δεν κατάλαβα πως μπορώ να το προσαρμόσω αυτό. Βέβαια δεν θέλω να χρησιμοποιήσω μακροεντολή, για αυτό ρωτάω αν γίνεται από την "μορφοποίηση υπό όρους". Ευχαριστώ, Νικόλας |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| χρωματισμός κειμένου με (If the else) | ntavelispas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 24 | 13-09-16 15:11 |
| [Μορφοποίηση] Χρωματισμός Φίλτρου | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 17-02-16 18:23 |
| [Γενικά] Επέκταση αναζήτησης σε περισσότερες στήλες | pant | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 16-02-13 14:11 |
| [Excel07] Χρωματισμός στήλης | laziali21 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-08-11 16:00 |
| Χρωματισμος εγγραφων πινακα | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-12-09 08:11 |
Η ώρα είναι 16:09.

Θεματικός Τρόπος