| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
![]() εκαστος στο ειδος σχετικα με απλο του θεματος, και εγω ειμαι ασχετος, μαθαινω μονο αν καποιος βρισκετε διπλα μου και μου δειχνει, απο βιβλιο να το κανω πραξη ουτε καν, καθενας με τις αδυναμιες του, τις δεχετε κ προχωραει που χρησιμευει τωρα αυτο που εφτιαξες κανει ομαδοποιηση σε 150 ξεχωριστα επιτοκια προερχομενα απο 1500 και βαλε προιοντα , σε 30 βασικες μοναδες επιτοκιων ανα 0,05. Σας ευχαριστω παρα πολυ που λυνετε τα προβληματα μου. |
|
|
|
Ο κώδικας στο φύλλο Κώδικας: Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Dim i As Long
Dim nRow As Long
nRow = Sheet1.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row
If Application.CutCopyMode = xlCopy Then
If Intersect(Target, Columns(1)) Is Nothing Then
Exit Sub
Else
Application.EnableEvents = False
For i = 1 To nRow
Sheet1.Cells(i, 1).Value = Application.WorksheetFunction.Ceiling(Sheet1.Cells(i, 1).Value, 0.05)
Next i
Application.EnableEvents = True
Application.CutCopyMode = False
End If
End If
End Sub
Αντιγράφουμε πχ μια στήλη με 50.000 κελιά Πάμε στο A1 και κάνουμε επικόλληση Μετατρέπονται αυτόματα οι αξίες σε πολλαπλάσιο 0,05 Χρόνος εκτέλεσης για 50.000 γραμμές 0,5 sec Χρόνος εκτέλεσης για 1.500 γραμμές ακαριαία |
|
| |||
| |||
| Παράθεση:
Χαιρετε Σπυρο , παρακαλω να ρωτησω τον κωδικα που εχεις γραψει απο πανω τον κανω αντιγραφη απο εδω , και τον επικολλω που ? στη θεση προβολη κωδικα με δεξι κλικ στο φυλλο ? |
|
|
|
Ναι, στην ίδια θέση με τον προηγούμενο, τον οποίο διαγράφεις. Επίσης, διαγράφεις και όποιο άλλο συμβάν Worksheet_Change, έχει τυχόν ξεχαστεί... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Αλλαγη ημερομηνία έπειτα απο αλλαγή | xaralampos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-06-16 21:45 |
| Αλλαγή DefaultValue | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 24-02-16 00:07 |
| [ Εκθέσεις ] Αλλαγή σελίδας | q.mrk | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-10-15 00:37 |
| Αλλαγή ονομασίας ΤΧΤ | ΑΛΕΞΙΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-08-15 12:11 |
| [Συναρτήσεις] Αλλαγή συνάρτησης | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-05-15 20:56 |
Η ώρα είναι 10:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο