| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σας, μετά από φορμάτ εγκατέστησα το office 2003. Έχω όμως πρόβλημα, συγκεκριμένα Σε νέο φύλλο εργασίας δεν με αφήνει να κάνω μορφοποίηση χρωμάτων είτε σε κελί είτε σε γράμματα. Ανοίγοντας αρχείο μου που δημιούργησα πριν το φορματ και το οποίο είχε χρωματισμούς σε κελιά και γράμματα, τώρα μου το εμφανίζει ασπρόμαυρο. Άλλου είδους μορφοποιήσεις με αφήνει να κάνω πχ έντονα, πλάγια, δεκαδικά, πλαίσια κλπ. Μόνο με τα χρώματα έχω πρόβλημα. Αρχείο που έλαβα συνημμένο σε mail , στην εικόνα του συνημμένου το βλέπω έγχρωμο, όμως μετά τη λήψη και το άνοιγμα πάλι εμφανίζεται ασπρόμαυρο. Στα εργαλεία/επιλογές δεν μπόρεσα να βρω κάποια ρύθμιση που να με βοηθήσει. Ξήλωσα και επανεγκατέστησα το office 2003 αλλά πάλι τα ίδια Πάω να σκάσω... Έχει κάποιος ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει ?????? Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Κωδικοί χρωμάτων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-08-15 22:18 |
| Παλέτα χρωμάτων | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-02-15 09:24 |
| [Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 13:14 |
| [Μορφοποίηση] Μορφοποίηση υπό όρους | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-10-11 13:10 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση μερικών χρωμάτων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 26-07-10 13:09 |
Η ώρα είναι 10:45.

Θεματικός Τρόπος