| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γεια σας παιδια. Η αναζήτησή μου στο google με έφερε στο φόρουμ σας και εύχομαι να με βοηθήσετε. Έχω δυο αρχεία excel τα οποία περιέχουν κωδικούς προϊόντων. Στο ένα αρχείο από αυτά διπλά από κάποιους κωδικούς (όχι σε όλους) έχει προστεθεί και μια τιμή. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να συγκρίνω τα δυο αρχεία, να βρω τους κοινούς κωδικούς και να σημειώσω σε ποιους υπάρχει ήδη η τιμή. Ευχαριστω πολυ... |
|
|
|
Ένας απλός τρόπος, με τα δύο αρχεία ανοιχτά, είναι με τον τύπο: Κώδικας: =INDEX('[arxeio me times.xlsx]Φύλλο1'!$B$2:$B$21;MATCH(A2;'[arxeio me times.xlsx]Φύλλο1'!$A$2:$A$21;0))
Αποδίδει, την τιμή αν υπάρχει, μηδέν, αν δεν υπάρχει τιμή και #N/A, αν δεν υπάρχει ο κωδικός, στο δεύτερο αρχείο. Προσαρμόστε ανάλογα. |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστω σπυρο. Θα το δοκιμασω... |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Γενικά] Εύρεση ονομάτων τα οποία υπάρχουν σ'ενα άλλο αρχείο excel | tsvagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-09-16 10:48 |
| [Γενικά] ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ EXCEL | gaz_manos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-01-15 16:32 |
| [Συναρτήσεις] Επαναφορά κοινών εγγραφών από 2 στήλες | tasvas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-01-14 10:37 |
| [Γενικά] Εύρεση κοινών τιμών σε δύο κελιά διαφορετικού φύλλου και απόδοση λογικής τιμής | greg13 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-11-11 10:42 |
| [VBA] Έλεγχος ονόματος ενός φύλλου σε 850 αρχεία Excel! | Charis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-08-10 19:53 |
Η ώρα είναι 04:00.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο