| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Γειά σε όλους. Έχω μία στήλη στο Excel όπου περιέχει δεδομένα με μορφοποίηση κειμένου. Κάποια από αυτά τα δεδομένα μπορεί να περιέχουν κενά διαστήματα ανάμεσα στους χαρακτήρες τους. Ψάχνω έναν τρόπο (κατά προτίμηση όχι με κώδικα) όπου: α) Θα αφαιρεί τα κενά διαστήματα από τα δεδομένα που έχουν τέτοια και β) μετά θα συγκρίνει τα νέα δεδομένα και θα μου δείχνει αν κάποια από αυτά είναι ίδια. Για το πρώτο σκέλος δοκίμασα με την Trim() αλλά από όσο διάβασα αυτή αφήνει ένα κενό μέσα στα αλφαριθμητικά. (Κάποιες φορές όταν περνάνε δεδομένα πολλοί χρήστες σε ένα φύλλο, υπάρχουν περιπτώσεις να περνούν τα ίδια δεδομένα αλλά κάποιος να έχει βάλει από διάφορες αιτίες, ένα κενό στην αρχή, κάποιος δύο ενδιάμεσα κλπ. Δηλαδή ενώ είναι ίδιο το δεδομένο, ουσιαστικά επειδή έχει τα κενά, φαίνεται διαφορετικό. Αυτά τα κελιά με τα όμοια δεδομένα θέλω να βρίσκω). Ευχαριστώ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Ερωτήματα ] Επιστροφή κενών πεδιών | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-13 01:53 |
| [VBA] Απόκρυψη κενών κελιών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-03-13 21:40 |
| [Γενικά] αφαίρεση κενών σειρών. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-06-10 08:32 |
Η ώρα είναι 04:49.

Θεματικός Τρόπος