Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα! Σε ένα φύλλο excel με πχ 10 στήλες θέλω να εισάγω άλλες 10 στήλες ενδιάμεσα απο τις αρχικές. Υπάρχει κάποιος γρήγορος τρόπος να το κάνω ή θα πρέπει να επιλέγω μια μια τις στήλες? Και στην αντίθετη περίπτωση που θέλω να διαγράψω ενδιάμεσες στήλες, μπορεί να γίνει γρήγορα? Ευχαριστώ! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Ερη και καλως ήρθες στην παρέα μας Εαν θέλεις να εισάγεις συνεχόμενες στήλες κάνεις το εξής κάνεις κλίκ στο γράμμα της στήλης πχ C κρατας πατημένο το αριστερο κουμπι και το πας προς τα δεξια όσες στήλες θέλεις να προσθέσεις κάνεις δεξί κλικ -> εισαγωγή Εαν θέλεις να προσθέσεις ενδιάμεσα στις στήλες κάνεις κλικ στα γράμματα των στηλών κρατόντας πατημένο το CTRL KAI κάνεις δεξί κλικ -> εισαγωγή πχ εαν κάνεις κλικ στΙς Α , Β , D θα σου προσθέσει στήλες αριστερα απο αυτες. Το ίδιο μπορεις να κάνεις και για την διαγραφη Ελπίζω να βοήθησα Φιλικά |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :) Ενδιάμεσες στήλες θέλω να εισάγω και ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος γρηγορότερος τρόπος από τα συνεχόμενα κλικ. Ευχαριστώ πάντως! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Απόκρυψη ορισμένων σειρών με επιλογή φίλτρων μη κενά. | Nick1983 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 19-09-13 19:32 |
Διαγραφή διπλοεγγραφών | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-07-12 07:03 |
[VBA] Απόκρυψη σειρών με τιμή 0,00 | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 03-12-10 20:22 |
[Γενικά] αφαίρεση κενών σειρών. | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-06-10 08:32 |
[Γενικά] Διαγραφή γραμμής | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-01-10 19:59 |
Η ώρα είναι 21:01.