Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Γλώσσα του Excel

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 07-03-12, 08:16
Το avatar του χρήστη Spirosgr
Συντονιστής
Όνομα: Σπύρος Τσιλιγιάννης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2010, Ms-Office 2013, Ms-Office 2016, Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Γλώσσα του Excel

Καλημέρα
Είχαμε με τον Τάσο μια πολύ ωραία συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που
μπορεί κάποιος σιγά σιγά να αρχίσει να κατασκευάζει κώδικες VBA
Απαραίτητο εργαλείο είναι να γνωρίζει κάποιος τον τρόπο που μιλάει η Excel στην Αγγλική
γλώσσα
ΠΧ αν θέλω να δώσω στον κώδικά μου την εντολή να υπογραμμίσει κάτι πρέπει να κατανοήσω το Underline text γιατί αυτό καταλαβαίνει η Excel
Βασική λοιπόν προϋπόθεση να γυρίσω την Ελληνική έκδοση σε Αγγλική πράγμα που ίσως δυσκολέψει πολλούς μεταξύ των οποίων κι εμένα
Εδώ είναι η λύση "Microsoft Office ScreenTip Language"

Download: Microsoft Office ScreenTip Language - Microsoft Download Center - Download Details

Στο site αυτό της Microsoft μπορείτε να κατεβάσετε ένα πρόσθετο για κάθε γλώσσα έτσι ώστε
ενώ το περιβάλλον είναι Ελληνικό όταν το ποντίκι δείχνει κάτι στην κορδέλα ή σε παράθυρο διαλόγου ή κουμπί ή οπουδήποτε αλλού να εμφανίζονται τα σχόλια και οι επεξηγήσεις στην Αγγλική (ή όποια άλλη γλώσσα θέλουμε) σαν να είχαμε εγκατεστημένη την Αγγλική έκδοση του Office στον υπολογιστή μας
Δοκιμάστε το
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας