| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα θεματάκι εδώ και δυο μέρες και έχω πάθει φρίκη. Έχω ένα αρχείο σε excel 2013 που το χρησιμοποιώ ως βάση δεδομένων. Έχει αρκετούς τύπους υπολογισμών αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Πριν δυο μέρες έφτιαξα ένα άλλο αρχείο στο οποίο έβαλα συναρτήσεις vlookup για να τραβάω δεδομένα από τη βάση δεδομένων. Εμφανίστηκε ξαφνικά το φαινόμενο όταν είχα και τα δυο αρχεία ανοιχτά, να κολλάνε. Μόνο να τα κλείσω μπορούσα. Θεώρησα οτι φταίει το νέο αρχείο που έφτιαξα. Τελικά αν ανοίξω οποιοδήποτε αρχείο excel ταυτόχρονα με τη βάση δεδομένων κολλάει το excel. Αν ανοίξω δυο οποιαδήποτε άλλα τότε κανένα πρόβλημα. Έχει θέμα τελικά η βάση δεδομένων μου. Κάτι έκανα μάλλον και δε ξέρω να το αναστρέψω. Σας ευχαριστώ πολύ! |
|
|
|
Καλημέρα Γιάννη καλώς ήλθες στο φόρουμ. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές, για θέματα τέτοιου είδους, με την εφαρμογή να κολλάει, να αργεί, να μην ανοίγει κλπ. Όλα αυτά, εξαρτώνται και από: Τι τύπους χρησιμοποιούμε, αν έχουμε μορφοποιήσεις, τον όγκο των δεδομένων, τον τρόπο σύνδεσης αρχείων, αλλά και από την «δύναμη» του υπολογιστή μας. Έχεις κάποιο δείγμα (πλήρες), να μας ανεβάσεις, μιας και εντόπισες το πρόβλημα στην «βάση»; ΥΓ. Αν το αρχείο σου έχει ευαίσθητα και προσωπικά δεδομένα, μπορούμε να το δούμε και εκτός φόρουμ. |
|
| |||
| |||
|
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το Αρχείο περιέχει δεδομένα της εταιρείας και δε μπορώ να το στείλω! Ξεκίνησα και έφτιαξα από την αρχή νέο αρχείο και κάνω copy paste τα δεδομένα και δουλεύει μια χαρά! Κάποιο μίασμα θα έχει το παλιό αρχείο που δε μπορώ να το εντοπίσω.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 06:02.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο