| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σας, και πάλι θέλω την βοήθειά σας για κάτι. θέλω να χρησιμοποιήσω μία εικόνα για φόντο στη μέση του αρχείου, δηλαδή, έχω ένα τιμολόγιο και θέλω στη μέση σαν φόντο να βάλω το λογότυπο της εταιρείας. Ευχαριστώ για άλλη μία φορά. |
|
|
|
Χρησιμοποίησε την εισαγωγή εικόνας. Βασικές λειτουργίες Excel. |
|
| |||
| |||
|
το έκανα, αλλά δεν μπόρεσα να την βάλω στο φόντο. μορφοποίηση εικόνας - τακτοποίηση- μεταφορά πίσω, αλλά τίποτα. η εικόνα παρέμεινε ως έχει.
|
|
|
|
Η διαδικασία είναι απλή, αλλά θέλει κάποιο τέχνασμα. Επειδή κι άλλα μέλη πιθανόν να θέλουν κάτι τέτοιο, η απάντηση έχει αναρτηθεί στα χρήσιμα αρχεία. http://www.ms-office.gr/forum/excel-...html#post19798 |
|
| |||
| |||
|
ευχαριστώ πολύ
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Εικόνα σε φόρμα | athanassiab | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 30-03-15 17:21 |
| [Εκτύπωση] Εκτύπωση Παραστατικού με εικόνα ως φόντο | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 14-12-14 17:36 |
| Εικόνα σε Combo Box? | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-11-13 22:18 |
| [ Φόρμες ] Εικόνα | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-11 09:51 |
Η ώρα είναι 11:46.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο