Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Εισαγωγή δεδομένων

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 17-01-10, 11:14
Όνομα: τασος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Εισαγωγή δεδομένων

Γεια χαρά σε όλους.
Είμαι και γω αρχάριος και χρησιμοποιώ το excel 2003.
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στα παρακάτω
Εστω ότι Α1 - ονοματεπωνυμο
Α2 - ημερομηνια
Α3 - αριθμός οχήματος κ.τ.λ.
Θα ήθελα στα αντίστοιχα Β1,Β2,Β3 κ.τ.λ. να βγαίνει ένα βελάκι στο οποίο να βγαίνουν τα ονοματεπώνυμα που θα έχω βάλει εγώ απο πριν σαν τραπεζα δεδομένων ή αντίστοιχα αριθμοί οχημάτων και στην ημερομηνία να βγαίνει ενα μικρο ημερολόγιο ετσι ώστε να μην χρειάζετε να τα πληκτρολογώ συνέχεια αλλά να τα αναζητώ από τα βελάκια.
Δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε τι θέλω, σας ευχαριστώ πάντως εκ των προτέρων.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Εισαγωγη δεδομένων με vba it0466 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 29-11-16 07:36
[VBA] Εισαγωγή δεδομένων απο xml sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 18-10-13 00:24
[ Πίνακες ] Εισαγωγή δεδομένων από Excel gaz_manos Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 07-12-12 14:09
[VBA] Εισαγωγή δεδομένων με UserForm Flashgordon61 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 02-12-10 21:19
[Συναρτήσεις] Εισαγωγή δεδομένων σε πίνακα manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 24-10-10 12:00

Η ώρα είναι 13:32.