| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλο το Forum. Έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να μεταφέρω τα δεδομένα από δύο στήλες του φύλλου 1 σε δύο αντίστοιχες στήλες στο φύλλο 2 για περαιτέρω επεξεργασία. Στο φύλλο 2 πρέπει να μεταφερθούν μόνο οι γραμμές που δεν είναι 0 (Το 0 προκύπτει από πράξεις και τύπους). Προσπάθησα με τις συναρτήσεις SMALL και INDEX που βρήκα σε κάποια άλλα παραδείγματα εδώ στο Forum, αλλά δεν τα κατάφερα. Υπάρχει κάποια ιδέα; μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Συνημμένα το αρχείο excel με το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ όλους! |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα Κοίτα το συνημμένο αν σου κάνει και τα λέμε Θανάσης |
|
| |||
| |||
|
Θανάση καλησπέρα! Είναι αυτό το οποίο χρειαζόμουν! Μου έδωσες την λύση στο πρόβλημα στο οποίο είχα σπαταλήσει πολλές ώρες και δεν είχα λύση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο και τον χρόνο που διέθεσες. Καλό Σ/Κ σε εσένα και σε όλα τα παιδιά του Forum!!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | Χρήστος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-10-16 11:43 |
| [Excel07] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-09-14 13:17 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε φύλλο υπό προϋποθέσεις | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-05-13 13:10 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων σε άλλο φύλλο | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 01-11-11 07:21 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων σε νεο φύλλο. | chris1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-10-11 19:52 |
Η ώρα είναι 11:44.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο