| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Παιδια καλησπερα και παλι Θελω λιγο την βοηθεια σας. Εχω το επισυναπτομενο αρχειο,και θελω σε ενα νεο αρχειο να μου κανει μεταφορα των δεδομενων απο την Α12 εως Η29 Αυτη ειναι μια καρτελα ενος πελατη αλλα καθε φορα φτιαχνω νεα καρτελα για καθε πελατη.Δηλαδη θελω να εχω τον κωδικα σταθερα μεσα σε ενα excel και να τραβαω δεδομενα καθε φορα απο το αντιστοιχο βιβλιο (το βιβλιο παντα ονομαζεται φυλλο1 και η σελιδα παντα Καρτέλλα Πελάτη) πως να το κανω ρε παιδια? |
|
| |||
| |||
|
Βρηκα κατι παρομοιο αλλα θελει να του κανω καποιες αλλαγες επισυναπτω το post http://www.ms-office.gr/forum/10025-post5.html Εγω θελω να επισυναπτει απο Α10 εως Η29 σε νεο βιβλιο εργασιας και να ξεκιναει απο την σειρα Α30 |
|
| |||
| |||
|
παιδια λιγο την βοηθεια σας το εφτιαξα και σας το επισυνάπτω. Το μονο που δεν καταφερα ειναι να κανω αντιγραφη με την ιδια ακριβως μορφοποιηση Καποια βοηθεια ρε παιδια???? |
|
| |||
| |||
|
ρε παιδια μια τελευταια δυσκολια εχω και το εχω τελειωσει τελικα πως θα το κανω να "τραβαει απο αρχειο με ελληνικό ονομα πχ φυλλο1 " και με ελληνικο ονομα καρτελα? Κώδικας: Sub GetData_Example2()
' It will not copy the Header row (the last two arguments are True, False)
' Change the last argument to True if you also want to copy the header row
GetData ThisWorkbook.Path & "\1.xls", "Sheet1", _
"A10:H67", Sheets("ÊáñôÝëëá ÐåëÜôç").Range("A25"), True, False
GetData ThisWorkbook.Path & "\1.xls", "Sheet1", _
"A3:A4", Sheets("ÊáñôÝëëá ÐåëÜôç").Range("A20"), True, False
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-11-14 21:23 |
| [VBA] Μεταφορά δεδομένων | gourjie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-12-13 17:45 |
| [Συναρτήσεις] Μεταφορά Δεδομένων (διαχωρισμός δεδομένων) | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-05-12 09:26 |
| Μεταφορά δεδομένων | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 30-03-11 12:42 |
| Μεταφορά δεδομένων | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 05-10-10 16:09 |
Η ώρα είναι 10:42.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο