| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |
|
| |||
| |||
|
Καλησπερα. Θελω να φτιαξω στο excel 2013 ενα προγραμματακι για τιμοκαταλογο και θελω την βοηθεια σας καθως δεν ειμαι και πολυ σχετικος. Για να γινω σαφης: Εστω οτι εχουμε καποιες διαδρομες πχ. ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1-15 ατομα 100€, 16-30 110€, 31 - 50 ατομα 120€, 51 - 70 150€. και πολλες αλλες διαδρομες με την ιδια φιλοσοφια. Η σκεψη ειναι να κανω ενα πινακακι δηλαδη την βαση που θα τραβαει η vlookup. με την πρωτη στηλη τις διαδρομες και τις αλλες τις κατηγοριες των ατομων και απο κατω τις αντιστοιχες τιμες. Δηλαδη να γραφω σθηνα - θεσσαλονικη 28 ατομα και να μου πεταει αυτοματα 110€. Το προβλημα μου ειναι πως θα συνδιασω να εισαγω την διαδρομη, μετα τα ατομα(και να αναγνωριζει σε ποια κατηγορια ειναι) και να μου πεταει αυτοματα την τιμη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgepre10 : 09-10-14 στις 22:54. |
|
| |||
| |||
|
Καλημέρα σε όλους Κοίταξε το συνημμένο, και τα λέμε Θανάσης |
|
|
|
Καλημέρα Γιώργο καλώς ήρθες στην παρέα μας. Στο βιβλίο που ακολουθεί, υπάρχουν αναλυτικά οδηγίες, για τον τρόπο εισαγωγής δεδομένων και για το πώς έχουμε το αποτέλεσμα. Εν συντομία: Αφού εισάγουμε πόλεις Αφετηρίας και Προορισμού, δημιουργούνται διαδρομές, στις οποίες ανάλογα βάζουμε το αντίτιμο ανά γκρουπ (αρ. επιβατών). Επιλέγουμε μια διαδρομή πχ Αθήνα - Κιάτο εισάγουμε επιβάτες πχ 36 και έχουμε αυτόματα αντίτιμο πχ 128 € Μπορείτε να κρύψετε τις γραμμές 1 - 4 περισσότερα στο βιβλίο... |
|
| |||
| |||
|
βασικα ψαχνωντας στο internet βρηκα μια λυση που βεβαια δεν βολευει. αν μπορειτε δειτε το να μου πειτε την γνωμη σας. εκει που κολλαω ειναι στις κλιμακες ατομων και γιαυτο το εχω κανει τοσο βαρυ και χρονοβορο.
|
|
|
|
Δηλαδή τώρα αν κατάλαβα τι θέλεις ... να σου πούνε την γνώμη τους τα μέλη του φόρουμ για αυτό που βρήκες στο internet και που θέλεις να στο βελτιώσουν;;; Για αυτούς που έκατσαν και σου δώσανε λύσεις μέσα από το φόρουμ αυτό κουβέντα;;; |
|
| |||
| |||
|
ισα ισα αγαπητε σπυρο φυσικα και εκτιμω τον χρονο εσενα και του θανου που ενδιαφερθηκατε. απλα δεν ξερω και πολλα και δεν ξερω αυτα που φτιαξατε πως να τα προσαρμοσω σε αυτο που θελω. ανεβασα το αρχειο για να δειξω την φιλοσοφια αυτου που θελω να κανω φιλικα |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [Excel07] VLOOKUP | julie | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-08-19 19:25 |
| [Συναρτήσεις] VLOOKUP σε ΑΦΜ | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-09-14 18:32 |
| [Συναρτήσεις] Vlookup Βοήθεια | anastasiosz | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-11 18:46 |
| [Συναρτήσεις] Παραδειγμα με τη vlookup | chris1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-12-10 05:30 |
| [Συναρτήσεις] Βοήθεια για τη συνάρτηση If & Vlookup | xristos0718 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-11-10 09:54 |
Η ώρα είναι 07:37.

Υβριδικός τρόπος