Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα! Συγχαρητήρια στο Φόρουμ! Στο Access, μπορούμε στις ιδιότητες ενός πεδίου σε μια φόρμα, να ορίσουμε τη γλώσσα πληκτρολογίου πχ. ελληνικά, αγγλικά κλπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εφαρμόσουμε κάτι τέτοιο και στο Excel; Πιο συγκεκριμένα , πρέπει: Στη Στήλη Α να περνιούνται ελληνικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Στη Στήλη Β να περνιούνται αγγλικά πεζά. Στη Στήλη C να περνιούνται ελληνικά ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Στη Στήλη D να περνιούνται αγγλικά πεζά. Για κάθε βοήθεια θα σας ήμουν υπόχρεος . Φιλικά |
| ||||
| ||||
![]()
Αγαπητέ Νίκο, καλημέρα και καλωσόρισες στο φόρουμ! Με ευκαιρία την ερώτηση σου ανέβασα το παράδειγμα (ChangeKeyBoardLanguageAndToglleCaps.xls) στα Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα Δες το και αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα στην προσαρμογή του αρχείου στα μέτρα σου, γράψε μας στο φόρουμ. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους. Φίλε Τάσο, σε υπέρ-ευχαριστώ για την πρόταση σου που μπόρεσα πάρα πολύ εύκολα να την προσαρμόσω στα δικά μου αρχεία. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά! Με εκτίμηση Νίκος |
|
![]()
Πολύ καλό Μπράβο Τάσο. ![]() Απλά θέλω να πώ για όσους έχουν Αγγλικά (Ηνωμένου Βασιλείου) αντί ΗΠΑ, θα πρέπει να αλλάξουν στον κώδικα VBA την τιμή της σταθεράς hKL_En_USA από &H409 σε &H809 ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Αυτόματη αλλαγή στήλης ανα 10 γραμμές | mahoney4 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-06-16 19:38 |
Αυτόματη ενημέρωση πεδίου και αλλαγή του | NIC | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-09-13 09:16 |
[VBA] Αυτόματη Επιλογή Γλώσσας πληκτρολογίου | nakosg | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 16-10-12 16:51 |
Αυτόματη επιλογή γλώσσας πληκτρολογίου στο Excel | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 1 | 16-01-10 01:32 |
Η ώρα είναι 01:26.