Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Εύρεση τελευταίας καταχώρισης

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 29-08-14, 18:55
Όνομα: Δημήτρης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2013
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή Εύρεση τελευταίας καταχώρισης

Σε ένα φύλλο παρακολούθησης (τρόπον τινά πρωτόκολλο) των μετακινήσεων εγγράφων από ένα τμήμα σε ένα άλλο, ο στόχος μου είναι να γνωρίζω ποιος είναι ο τελευταίος παραλήπτης του εκάστοτε εγγράφου. Έτσι όπως το έστησα στο συνημμένο αρχείο, προϋπόθεση να μου δώσει ο συγκεντρωτικός πίνακας τη σωστή πληροφορία είναι ότι όλες οι καταχωρίσεις έχουν γίνει με σωστή χρονική σειρά. Εάν γίνει μία καταχώριση εκ των υστέρων (προγενέστερη ημερομηνία στο τέλος των καταχωρίσεων) θα λάβω λάθος πληροφορία για το ποιος έχει το έγγραφο. Έχει κανείς καμία άλλη ιδέα για την επίτευξη τέτοιου στόχου; Με κάποιες άλλες συναρτήσεις ίσως ή με διαφορετικό τρόπο στησίματος του τρόπου παρακολούθησης των μετακινήσεων των εγγράφων;
Ο λόγος που χρησιμοποιώ συγκεντρωτικό πίνακα αντί των φίλτρων μέσα στο ίδιο το φύλλο των καταχωρίσεων για να εντοπίσω ένα οποιοδήποτε έγγραφο είναι αφ’ ενός ότι πρόκειται για μεγάλο πλήθος καταχωρίσεων και μετακινήσεων μεταξύ τμημάτων, αλλά και αφ’ ετέρου για να έχω μια συνοπτική εικόνα για το συνολικό πλήθος των εγγράφων και που βρίσκονται αυτά μία δεδομένη χρονική στιγμή. Επίσης στοχεύω να βρω πως θα μπορούσα να έχω αυτή την εικόνα και για παρελθόντες χρονικές στιγμές (που βρισκόταν τα έγγραφα στην τάδε ημερομηνία).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια και πρόταση.

Φιλικά
Δημήτρης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xlsm Document-Protocoll.xlsm (17,5 KB, 20 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[ Φόρμες ] επανάληψη τελευταίας καταχώρησης ramnikos71 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 12-07-16 14:06
[ Ασφάλεια] Αυτόματη εισαγωγή ημερομηνίας τελευταίας επεξεργασίας panas844 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 25-01-12 20:15
[ Φόρμες ] Μήνυμα διπλότυπης καταχώρισης artchrist73 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 06-11-11 15:22
Πρόβλημα καταχώρισης σε πίνακα alex Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 25-11-10 20:50

Η ώρα είναι 11:07.