Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Excel07] Άθροισμα δεδομένων & Αυτόματος ορισμός εκτύπωσης

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 15-07-14, 19:30
Όνομα: Ράνια
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Άθροισμα δεδομένων & Αυτόματος ορισμός εκτύπωσης

Καλησπέρα στο φόρουμ! Έχω κάνει αναζήτηση για αυτά που χρειάζομαι στο φόρουμ αλλά λόγω του ότι δεν διαθέτω τις κατάλληλες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο δεν μπόρεσα να βρω κάτι που να πλησιάζει τα δύο πράγματα που χρειάζομαι για το αρχείο μου! Μέσα στο αρχείο excel έχω ένα φύλλο που θέλω να παίρνω το άθροισμα από μια περιοχή που περιέχει δεδομένα, αλλά εάν δεν περιέχει δεδομένα να μην μου δίνει αποτέλεσμα 0. Στο δεύτερο φύλλο έχω ένα μικρό παράδειγμα της δουλειάς μου στο οποίο θέλω ουσιαστικά, εάν ένα κελί περιέχει δεδομένα, τότε να ορίζεται αυτόματα μια συγκεκριμένη περιοχή για εκτύπωση.
Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια προκαταβολικά!
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip Άθροισμα δεδομένων σε περιοχή & Αυτόματος ορισμός εκ.zip (9,9 KB, 24 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rania1984 : 16-07-14 στις 12:18.
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Excel07] Αυτόματος χρωματισμός γραμματοσειράς Ζαχαρίας Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 12 27-11-16 18:11
[Μορφοποίηση] Μερικό άθροισμα - αντιγραφή δεδομένων mantarinia Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 10-05-14 19:55
[Συναρτήσεις] Αυτόματος καθαρισμός κελιών εάν.. PanosPan Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 23-07-10 08:52

Η ώρα είναι 10:45.