| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
| |||
| |||
|
Φίλοι του Φόρουμ γειά σας. Έχω ένα αρχείο excel (συνημμένο) και σε αυτό περνάω τις μετοχές μου. Οι στήλες Α-I τις κάνω επικόλληση από το ίντερνετ. Η στήλη Μ παίρνει στοιχεία από την στήλη C Στην στήλη J είναι το ποσό της αγοράς της μετοχής Στην στήλη K είναι η τιμή κτήσης της αγοράς της μετοχής Στην στήλη L είναι το κόστος της αγοράς της μετοχής Στην στήλη O είναι το κέρδος της μετοχής Στην στήλη P είναι %. Στην στήλη Q είναι η ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι σε άλλο φύλλο ή στο ίδιο (όπου βολεύει) να μου βγαίνουν οι μετοχές η μία κάτω από την άλλα με το μεγαλύτερο κλείσιμο (στήλη Μ) και κατ' επέκταση το μεγαλύτερο κέρδος (στήλη Ο) και τις % (στήλη P), όπως και η ημερομηνία (στήλη Q) από το σύνολο το οποίο μπορεί να είναι πολύ 50.000 & >. Στο συνημμένο είναι μέχρι το 133. Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβετε τι θέλω. Σας ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 01-06-14 στις 12:29. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 21:35.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο