| Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
Η συγκεκριμένη ερώτηση σου Περικλή post#9 "Το ερώτημά μου όμως, που δεν έχει απαντηθεί είναι:" "Μπορούν να εισαχθούν συναρτήσεις (χωρίς την χρήση VBA) μέσα σε πλαίσια κειμένου και εάν ναι, πώς?" Απαντήθηκε στο post#4 "Η μόνη σωστή διαδρομή για το συγκεκριμένο λεωφορείο είναι μέσω Σουνίου" κατά την περιγραφή σου... Δηλαδή όπως το έκανες μέχρι τώρα (με link σε κελί) |
|
| |||
| |||
|
Αυτό ακριβώς έχω κάνει. Ηθελα να ξέρω αν μπορεί να λειτουργήσει συνάρτηση μεσα σε πλαίσιο κειμένου. Με την απάντησή σου μου έλυσες την απορία. Σε ευχαριστώ |
|
|
|
Τάσο καλημέρα ο κώδικας είναι καταπληκτικός ! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| [ Φόρμες ] Σύνθετο πλαίσιο κειμένου | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 26-09-14 19:17 |
| [Γενικά] Πλαίσιο κειμένου Activex | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-01-14 10:46 |
| Εισαγωγή Συνάρτησης σε τιμές πεδίου | kostaskalam | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 11-07-11 21:00 |
| [ Φόρμες ] Ενημέρωση πλαίσιο κειμένου | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 20-06-11 20:27 |
| Εισαγωγή Στοιχείων από ένα πλαίσιο κειμένου | Ghost_carp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 21-10-09 20:09 |
Η ώρα είναι 06:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο